O nas

V.P.C. d.o.o. je družinsko podjetje ustanovljeno leta 1992. Z dolgoletno tradicijo smo pridobili neprecenljive izkušnje na področju tiska in fleksibilne embalaže. Smo družinsko podjetje z vrednotami, ki so temelj našega poslovanja, saj so nas na trgu predstavile kot resnega, zanesljivega in fleksibilnega dobavitelja. Zaradi spreminjanja trga in trendov smo se pozneje specializirali v za proizvodnjo samolepilnih etiket na roli in poli.

Vizija

Vizija družinskega podjetja V.P.C. d.o.o. je preprosta, tj. slediti trendom na trgu in razvoju na področju samolepilnih etiket ter fleksibilne embalaže in tako našim kupcem ponuditi najnovejše, inovativne izdelke z odlično kakovostjo po konkurenčnih cenah.

S pomočjo nenehnega razvoja želimo postati eden vodilnih proizvajalcev samolepilnih etiket v Sloveniji ter tujini.

 

Poslanstvo

Fleksibilnost, zanesljivost in kakovost so vrednote, ki v našem podjetju predstavljajo temelj našega poslovanja. Poslanstvo našega podjetja temelji na dolgoročnosti in zadovoljstvu naših kupcev.

Menimo, da lahko z odlično podporo, osebnim pristopom in najsodobnejšo tehnologijo ter seveda konkurenčno ceno izpolnimo pričakovanja in želje slehernega kupca.

Vrednote

Kot družinskemu podjetju s 26-letno tradicijo nam vrednote pri poslovanju in delovanju podjetja pomenijo skoraj vse! Vrednote nas spremljajo skozi naše poslovanje in so temelj delovanja našega
podjetja. S pomočjo poštenosti, zanesljivosti in iskrenosti uspešno gradimo dolgoročne poslovne odnose s številnimi različnimi podjetji. Če je družinsko podjetje uspešno in kakovostno, potem so tudi vrednote tiste, ki so poskrbele za ta uspeh. S pomočjo odlične, izobražene ekipe delujemo v odlični delovni klimi, kjer nastale težave rešujemo hitro in učinkovito. Z dobro voljo in iskrenostjo v medsebojni interakciji dolgoročno gradimo uspešen kolektiv svojega podjetja.