Pijače – vino

Slovenija predstavlja eno najboljših vinorodnih območij v Evropi. Vino, pridelano v Sloveniji s pomočjo ljubezni, skrbnosti in tradicije, dosega najvišje standarde, kakovost in ocene na svetu! Ker se tega močno zavedamo in ker vemo, da proizvajamo izjemno kakovostne in na pogled mamljive etikete, sodelujemo z veliko različnimi slovenskimi proizvajalci vina. 

Industrija proizvodnje vina je izjemno specifična, ko gre za samolepilne etikete, saj so etikete veliko bolj izpostavljene vremenskim in temperaturnim spremembam kot pri drugih izdelkih.

Vinska steklenica je lahko izpostavljena temperaturi 20 stopinj ali pa postavljena v led na vinskem festivalu. Tako mora biti etiketa opremljena s posebnim lepilom, ki poskrbi, da bo odporna na sleherni vremenski in temperaturni pojav.
Pri vinskih etiketah uporabljamo samolepilni material, proizveden v Nemčiji pri podjetju, ki velja za enega najboljših proizvajalcev tovrstnih materialov na svetu!

Možnosti materialov so tako rekoč neskončne, saj lahko izberete preprost gladek samolepilni papir, strukturiran samolepilni papir itd. Poleg različnih materialov vam lahko ponudimo širok spekter dodelavnih tehnik na vaši etiketi: